ponedeljak, 09 mart 2020 13:23

Prirodna kozmetika

HEMEL je domaća firma koja je počela sa radom početkom devedesetih, kao porodična manufaktura. Inspiracija je bila tradicionalna receptura izrade kozmezičkih preparata bez dodataka konzervansa, emulgatora, aditiva, veštačkih boja i mirisa...

ProizvodI su rađeni po jedinstvenoj tehnologiji koja omogućava da se maksimalno iskoriste aktivni sastojci lekovitog bilja i pčelinjih proizvoda. Hemelovi proizvodi ne sadrže vodu, samim tim nema potrebe za sintetičkim konzervansima. Stabilnost daju najjači prirodni konzervansi i antioksidansi: pčelinji vosak, propolis i med! Hemelovi proizvodi traju duže, jer su koncentrovani (pravilnom upotrebom jedna krema može trajati i pola godine)! Ove proizvode ne prodaje glamurozna ambalaža i napadna tv reklama. Nakon što se korisnik uveri u kvalitet proizvoda, svakako ga preporuči prijateljima i na taj način se širi krug zadovoljnih korisnika, jer preporuka je najbolja reklama.

Hemelov proizvodni program se sastoji od tri kolekcije:

  1. Preparativna kozmetika
  2. Proizvodi za kuću
  3. Prirodni dodaci ishrani

Već godinama unazad, tačnije od 2008. godine koristim ove proizvode. Svo vreme sam pokušavala i svoju ćerku da naviknem da ih i ona koristi. Bilo je otpora naravno, jer tinejdžeri su to. Oni sve najbolje znaju, zatim TV reklame koje svaki dan preporučuju novu kremu za lice, za ruke, šampon balzam i to sve sa poboljšanom formulom, zatim drugarice koje takođe koriste popularne proizvode. Sve su to bili faktori koji su uticali da ona odbija da koristi Hemelove proizvode, dok jednog dana nije pitala: Mama, gde ti je ono ulje za skidanje šminke ili mama daj mi tvoj aceton, ili kojom kremom da tretiram bubuljicu? I tako jedno po jedno ona sad koristi nekoliko “mojih” proizvoda. I dalje koristi poneke iz onih glamuroznih pakovanja, ali je za mene uspeh i ovih par “mojih”. Bar malo da ublaži količinu hemije koju nanosi na telo koristeći raznu mirišljavu kozmetiku. Istraživanja pokazuju da tokom godina korišćenja kozmetičkih preparata koje koristimo za negu, u telo unesemo po nekoliko kilograma toksinčnih materija. I znajući sve to, vreme je da postanemo svesni šta sami sebi radimo povodeći se za skupim reklamama i šarenim bočicama.


Za sve Hemelove proizvode mogu vam dati savet i preporuku.

Za sve dodatne informacije možete i pisati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na Facebook stranicu i Instagram profil @putujsljubavlju.