Jednoga dana ćeš se probuditi i više neće biti vremena da uradiš sve ono što si želela uraditi. Uradi to sada.

~ Paolo Koeljo

Zdravo narode!

Moje ime je Tina Kiš. Po struci sam diplomirani pravnik i radim kao pomoćnik javnog izvršitelja. Obožavam da putujem, planiram putovanja i koristim svaki slobodan trenutak da na taj način promenim svakidašnjicu.

Životni zaokret

Takođe sam zastupnik stava da od nas samih zavisi kakav će nam život biti kao i da je pogrešno osuđivati bilo koga drugog za ono što nam se u životu dešava. Ako nešto ne štima, nismo zadovoljni, mislimo da nam pripada bolje rešenje i moć promene leži jedino i isključivo u nama.

Verujući u to i sam sam napravila tektonske promene u svom životu. U 51. sam promenila posao koji sam radila 20 godina, pre toga sa 43 položila pravosudni, a da prethodno nisam radila u struci, dete rodila u 37.  i ovih dana odlučila da pokrenem Blog i dam sebi mogućnost da na taj način zajedno sa onima koji me podržavaju, osvestim da čovek može sve samo ako hoće.

Pri tom je naravno najvažnije zdravlje staviti u prvi plan, jer je to osnovni preduslov za blagostanje.

I upravo će te tri teme dominirati na ovom Blogu: PUTOVANJA, PRAVO I ZDRAVLJE, jer one čine moj život.

Pozivam vas da ako mislite da svojim bogatim iskustvom i savetima mogu da vam pomognem u bilo kojoj od ove tri oblsti, pišete, pitate, a ja ću da odgovorim.

Jer upravo tako sam zamislila ovaj sajt, kao mesto gde možemo da podržimo jedni druge u ove tri oblasti.

Image